De Telaraña Web Design Portfolio

Hier vindt u een aantal voorbeelden van websites welke door Telaraña Web Design zijn ontworpen.


 

Jordaan INFO
De Amsterdamse Jordaan is ongetwijveld één van de meest bezongen, beschreven en geromantiseerde stadswijken van Nederland. Op Jordaan INFO vindt men alles over deze wijk, zowel van heden als het verleden. Zo treft men er een uitgebreide beschrijving van de geschiedenis, maar ook overzichten van de winkels, uitgaansleven en bezienswaardigheden welke u vandaag de dag kunt bezoeken.

 


 

FNE Trading
FNE Trading is een groothandel in artikelen voor de hengelsport. Omdat deze markt continue in beweging is, is de site voorzien van een nieuws rubriek waar de eigenaar zijn klanten kan informeren over de nieuwste ontwikkelingen. Voor de uitgebreidde artikel catalogus van de groothandel is gebruik van een webshop module, waarvan de bestel optie is uitgeschakeld. Zo kan de eigenaar zelfstandig de catalogus op eenvoudige wijze onderhouden.

 


  

De Wijnschuur
De Wijnschuur heeft maar dan 800 verschillende wijnen en levert zowel aan particulieren als aan de horeca. Alle wijnen zijn opgeslagen in een database, welke gekoppeld is aan de website. De bezoeker kan hierdoor gericht zoeken door het enorme assortiment wijnen. De gehele site is opgezet met een Content Management Systeem, zodat de beheerder zelf de inhoud ieder gewenst moment kan aanpassen.

 


  

OpSmaak Delicatessen
In Purmerend is de Delicatessen zaak OpSmaak gevestigd. Een hoort natuurlijk ook een website bij. Op de website is o.a. te lezen wat er in de winkel allemaal te verkrijgen is. Omdat dit in de loop der tijd wel eens kan wijzigen, is het natuurlijk als de eigenaar dat zelf kan aanpassen. Dus ook voor kleine sites is een Content Management Systeem uitermate handig. Hierdoor kan er ook maandelijks een nieuwe aanbieding op de site geplaatst worden.

 


 

Amsterdam-Spectrum
Bureau Amsterdam-Spectrum organiseerd excursies naar Amsterdam en omstreken voor Russisch sprekende toeristen. Op de site worden alle aangeboden excursies getoond met de bijbehorende prijzen. De site is geheel ik het Russisch opgezet, in samenwerking met de Russisch sprekende eigenaar. Omdat de site vooral vanuit Rusland bezocht zal worden, is deze geplaatst met een Russich domeinnaam (.ru).


 

Big Size Menshirts
Big Size Menshirts is een in Amsterdam gevestigde winkel, welke herenmode verkoopt in de maten L t/m 10XL. Omdat kleding in deze maten in heel Nederland lastig verkrijgbaar is, beschikt de site over een webshop. Voor de webshop wordt gebruik gemaakt van een e-commerce pakket, waarmee de eigenaar zelf zijn online winkel kan beheren. In de webshop is een integratie gemaakt met het iDeal betalingssysteem.

 


 

Ivaros
Ivaros verzorgt arbeidsbegeleiding voor werkzoekenden. De site informeert de bezoeker met welke trajecten Ivaros de werkzoekende kan helpen naar het zoeken naar een jusite baan. Via de site kan ook contact worden gelegd met Ivaros d.m.v. een online inschrijfformulier. De site is gelijktijdig ontwikkeld met Fluminis. De content en het layout zijn hetzelfde, maar door andere kleuren te kiezen krijgt de site toch een eigen identiteit.

 


 

Gaia Aikman
Nadat Gaia na haar rol in Lion King ook was doorgebroken in het Junior Songfestival, kreeg zij steeds meer fans. Dus werd het dus tijd voor een eigen website. Als opkomend artiest is een website het medium bij uitstek om de fans op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van haar carrière. Door de site regelmatig aan te passen met nieuwe berichten en foto’s, ontstaat er een grotere binding met de fans.